24 dec-1 jan: Hållbarhet för alla

Personlig hållbarhet skapar bättre lokal och global hållbarhet vilket i sin tur gör att den personliga hållbarheten utvecklas snabbare. Den exponentiella ökningen av hållbarheten är ett faktum.

 

En telefonkonferens/kurs som hjälper dig att se och förstå hur du kan skapa din egen exponentiella hållbarhetsutveckling som genererar mer och mer positiv hållbarhet på alla plan.

 

Vi fördjupar oss i hur vi kan äta för att undvika sjukdom, vilken mat som bygger upp våra kroppar till skillnad från att bryta ned våra celler. För en hållbar kropp är det också viktigt att röra på sig på rätt sätt och att ta hand om sina känslor så att dessa inte låses fast i våra muskler och inre organ, och fortsätter påverka oss resten av livet.

 

Att agera ekologiskt och hållbart gynnar både oss själva, våra närmaste, planeten och alla som lever på vår planet. Vi diskuterar hur vi bäst kan påverka för att få en välmående planet och en befolkning som inte blir vare sig utnyttjade eller förgiftade.

 

I dagens samhälle behövs allt stöd vi kan få från varandra för att få en framtid som är hållbar. Genom föreläsningar och workshops diskuterar vi och hjälper varandra att förstå och kunna ändra sådant som stoppar oss från att få en så hållbar framtid som möjligt.

 

Vi går djupare ned i hur man kan och bör göra för att sprida kunskapen och förståelsen för hur ett sant värde för oss själva och våra omgivningar, nära och långt borta blir påverkade av allt vi gör. Detta för att kunna hjälpa alla till ett mer hållbart liv.

Tid:  kl 9-16 alla dagar

Kursnivå: Fördjupning

Kostnad: se priser och villkor på naturalum.se

Var: Via telefon

Kursledare: Idun Klockevi

Anmälan: senast 17 december

Arrangör: Föreningen Naturalum

Information och Anmälan: se anmälningsinfo på naturalum.se