Böcker

Grundaren till HEB metoden och författaren till böckerna Energierna avslöjar och Tankvärt har bytt namn. Läs mer här.

Energierna avslöjar


Detta är en bok för dig som vill vidga dina tankar om hur allt fungerar, som vill utforska, utveckla och fördjupa dig själv och dina tankar i hur allting i livet egentligen är och kan vara.


De krav som många lagt på sig själva och ibland även lägger på andra skapar en inre stress. Det är en stress som de flesta försöker stänga ned och hålla undan, men tunnan med denna stress och andra nedtryckta känslor blir så småningom full och rinner över.


En del av de frågor som många har runt detta fenomen kan du hitta svaren på i Energierna avslöjar, svar som i första vändan ibland kan kännas jobbiga, men som ger en möjlighet att komma loss ur det människohjul (ekorrhjul) som många fastnat i.


Tanken med Energierna avslöjar är att väcka de egna tankarna hos läsaren, få läsaren att tänka till och fundera på hur livet egentligen fungerar, i både stort och smått. Boken kommer att ge dig många tankar, men också många insikter. Insikter och tankar som du kanske haft och snuddat vid, men aldrig riktigt låtit landa. Var beredd på en omskakande och omvälvande läsning, där chansen är stor att många känslor och tankar väcks inom dig. Det är få som är kvar i sina gamla mönster efter att ha läst Energierna avslöjar.

 

Innehåller

Till läsaren av denna bok

Att vara i sig själv

Energiutbyte

Vuxenskapet

Självkänsla och självförtroende

Kärlek och sexualitet

Att se sig själv utifrån

Påverkan av andra

Att fastna i ett ouppfyllt behov

Föda och annat vi stoppar i oss

Att arbeta med sig själv

Diverse andra eventuella hjälpmedel i din utveckling

 

Inklusive cd med den ledda meditationen

"Ge dig själv och din kropp kärlek och lugn", info under "Meditation"

Tankvärt


Tanken med att skriva denna bok kom sig av att jag fick frågan från mina klienter, "kan du inte skriva ned alla kloka ord du säger". Så denna bok innehåller 85 stycken korta tankeväckande texter.

 

Eftersom jag arbetar med helande energier och vägledning så blir det också en del prat och diskussion under konsultation och kurser, vilket ger en hel del tankar och insikter hos de som är med, men det är inte alltid så lätt att komma ihåg allt som sägs hur gärna man än vill och försöker.

Bokens innehåll ger aha upplevelser och kan väcka många tankar och funderingar om vad du själv egentligen tycker och tänker, helt enkelt hjälpa dig i din utveckling till att hitta dig själv och hur du vill ha ditt liv. Ett sätt att använda boken på är att slå upp en sida och se vad som är bra för dig att fundera över just nu. Den är även omtyckt som diskussionsunderlag i olika grupper, bland annat på olika arbetsplatser.

 


Beställa böckerna:


Böckerna kan beställas på bokhandeln eller direkt från förlaget Atremi, www.atremi.se.


Energierna avslöjar

ISBN nr 978-91-7527-062-3


Tankvärt

ISBN nr. 978-91-86129-00-2

Recensioner på boken Energierna avslöjar:

 

”– Iduns texter berör på djupet, hjälper mig att läka mitt inre så att jag kan vara mer hemma i mig själv.”  /Anne

 

”– Boken hjälper mig att bättre förstå mina energier samt att fortsätta arbeta med att lära mig leva ett sant liv.”  /Lotta

 

”– Läk dig själv inifrån – ett nytt sätt att tänka.”   /Helen

 

”– Äntligen har jag hittat något sant och äkta som gör mig hel.”  /Erik

 

”– En fantastisk bok som alla borde läsa. Den har hjälpt mig till att må så mycket bättre.”  /Kajsa

 

”– Energierna avslöjar hjälper mig att förstå de djupgående , grundläggande  orsakerna till varför jag själv och människorna jag möter fastnat i olika ofrivilliga mönster, attityder och känslor: boken ger både förståelse för orsakerna till dessa oönskade mönster/attityder/känslor, samt redskap för att kunna jobba mig igenom dem och släppa taget om dem, vilket gör mig till en mycket friare och lyckligare människa.”  /Anna

 

”– Fri från smärta, olust och motstånd, redo att möta en ny värld.” /Kalle

 

”– Den här boken har gett mig en helt ny syn på mitt liv och hur jag vill leva det.” /Peter

 

”– För mig känns den här boken mer rätt och riktig än någonting annat jag läst.”  /Mats

 

”– Det här är den första bok jag läst som får mig att känna att pusselbitarna börjar falla på plats.”  /Peter

 

”– En helt unik bok i världsklass!

Energierna avslöjar är avgjort den bästa och mest innehållsrika bok jag har läst. Vad kan vara mer spännande än nya och helt unika förklaringar till varför vi egentligen lever som vi gör? Det känns som jag kan ha nytta av den hela livet, antingen som uppslagsbok (när jag till exempel behöver se vad jag behöver veta just nu) eller läsa ett stycke då och då. Den tar upp samtliga delar av vikt i livet så alla kommer att beröras på ett eller annat sätt. Författaren delar med sig av en mängd olika sätt och verktyg vi kan använda för att läka oss själva och hitta nya och ljusare vägar i livet. Så min uppmaning är; Läs boken och välkomna dig själv till en ny och spännande värld!”  /Katia