Ett levande liv

Ett levande liv


Att leva hållbart och att ha ett långt och lyckligt liv kan låta klyschigt, men vad innebär det egentligen?


Vad gör oss sant lyckliga? Jo, att faktiskt känna att vi är bra. När vi känner att vi är bra och räcker till så får det oss att slappna av, vilket gör att vi håller längre. Ett hållbart liv innebär att vi gör sådant som får oss att läka och utvecklas utan kamp. En människokropp och människans psyke är självläkande och stärker upp sig själv när vi ger dem sann naturlighet och tillåtelse.


Människan mår bäst i fullkomlig naturlighet och av att våga slappna av, det är där vi läker. Om vi inte får leva våra förmågor så dör vi sakta inombords och söker istället tillfredsställelsen utanför oss själva. Vi i HEB hjälper och stöttar därför människor till att våga utveckla sina naturliga förmågor och känna tryggheten inom sig själva.


Att skapa och få använda hela sin kapacitet är viktigt både för självkänslan och för livsflödet, medans det motsatta, att känna att man inte kan och inte klarar sig själv, drar ned oss. I grunden har alla en kreativitet och handlag för att skapa, vi behöver bara tillåta oss den sköna känslan av att vi kan, och den sköna känslan av att skapa sin egen tillvaro och sina egna föremål. Att leva i konsumtionens klor och kramp blir som att leva med döda ting som hela tiden dränerar oss och skapar en tomhet och en saknad inom oss.


Att komma loss från konsumtionssamhället och börja leva med sig själv i mer naturlighet, där det man har omkring sig har en levande positiv och ljus vibration, ger en känsla av frid, lugn och styrka.


För att komma till ett liv i harmoni med sig själv och livet så handlar det om att hitta tillbaka till sitt eget ursprung. Det handlar om att komma loss från den skapade personligheten eftersom den kostar otroligt mycket energi att hålla kvar (även om vi inte är medvetna om det). Den skapade personligheten hindrar även vår sanna grundpersonlighet från att komma fram, det var därför vi tog på oss den skapade personligheten från början. Vår sanna grundpersonlighet har hela registret av livskraft, trygghet, kreativitet, handlag, skaparkraft, företagsamhet, lugn och en önskan om ett liv i fullkomlig harmoni och flöde.


Vägen till inre stabillitet och trygghet går genom avveckling av den skapade personligheten med efterföljande utveckling av den sanna personligheten, utan att försöka skapa någon ny personlighet.


Vi i HEB strävar mot ett naturligt och rent liv, där ekologi är en självklarhet. Vi gör det både för vår egen skull men också för att vi sett att det är det enda som verkligen läker på riktigt och på djupet, och det är det HEB arbetar med, att läka och hjälpa människor att hitta hem in i sig själva till sitt lugn och sin egen trygghet.


Att leva och bo så naturligt som möjlighet är det som läker och ger stabilitet, och för att kunna göra det och ge stöd på andras väg till sann vällevnad så går vi i HEB en del kurser och utbildningar. Vi tar en del bilder för att kunna dela med oss av det hantverk vi provat på eller utövar för att ge inspiration och väcka intresset för det genuina livet och hantverket.


Till bildgalleriet >>