Hur kan du ta din sanna plats

Vill du anlita oss för hålla denna eller någon annan kurs?


Välkommen att Kontakta oss

Fortsättningskurs: Hur kan du ta din sanna plats?


Tar du din sanna plats? Vad är det som hindrar dig från att göra det och varför kommer du inte fram? Men framförallt: Vad kan du göra för att tillåta dig större plats i ditt liv?


Dessa och många andra frågor kommer vi att gå igenom under denna utvecklande helg.


Många tar sig genom livet utan att tänka och verkligen ta ställning. Många bara glider med, kanske beror det på att de helt enkelt trivs med livet som det är, kanske är de rädda för att stå ut och vara annorlunda, men oftast är det nog så att människor inte har gett sig tid att stanna upp, landa och fundera på

 

  • Vad tycker jag egentligen?
  • Hur vill jag leva mitt liv?
  • Vad är det som är viktigt för mig?
  • Hur vill jag att världen ska se ut?


På denna kurs kommer du att få möjlighet att landa i dig själv, att få verktyg för att bli uppmärksam på din egen beslutsamhet och ditt eget sätt att faktiskt styra och leda ditt liv.


När vi går vår egen väg - tar vår sanna plats - så visar vi omvärlden att det är OK att visa sig själv och ta sin sanna plats. Då visar du vägen för andra och banar väg för en bättre tillvaro och en bättre värld, med mer acceptans för alla och allt i livet. Människor känner olikheter och reagerar medvetet eller undermedvetet, på så vis påverkar vi varandra till förändring.


Denna helg tittar vi mycket på detta och reder ut och lyser upp din sanna väg så att du har större möjlighet att känna, veta och följa vad som är rätt för dig.

Helgkursen anordnas av Föreningen Naturalum med välrenommerade Laila Tyfting som kursledare.


Varmt Välkommen till en helg för dig i utveckling önskar föreningen Naturalum.

E-post: info@helhetenergibalans.se

Copyright: Helhet, Energi & Balans in veritate AB

Helhet, Energi & Balans

Tele: 070 269 50 08

Hemsidan skapad av Leomedia