Midvinter - ljusets tid

Midvinter - ljusets tid


Under den mörkaste tiden – midvintern – håller vi, föreningen Naturalum, en kurs i att tillåta ljuset att växa.


Mörkt = Ljust – I ljuset av snön, i ljuset av mörkret och i tystnaden i årstiden finns det fantastiska energier att läka av. Under denna kurs får du lära dig att omvandla mörker till ljus, och efter kursen kommer du att förstå och ha förmåga att läka och utvecklas på ett djupare plan. Under denna kurs släpper vi det gamla och gör plats för det nya.


Det här är en kurs för dig som är van vid att arbeta med ditt inre och som vill utveckla dig själv och få fler verktyg att hantera livet med.


Lite försmak av kursinnehållet:

Kursen visar vägen till midvinterenergiernas läkande och utvecklande kraft, här får du möjlighet att hitta ditt lugn tillsammans med vintertiden. Vi går igenom vad alla egentligen fastnar i med julfirandets konsumtion och vad detta gör med vårt inre. Du får här möjlighet att se och förstå vad som på riktigt är viktigt för just dig och komma loss från både gamla invanda mönster och känslomässiga trauman.


I vägledning kommer vi bland annat med hjälp av våra röster, rörelser, färg och form att hitta vägen till den djupa insikten om allas viktiga roll i helheten. Vi läker och ger förståelse för roller, masker och gamla beteenden. Vi tittar på vad just du längtat efter hela livet och ser hur du kan läka denna längtan.


Energier och Påverkan – Att på riktigt förstå och hantera dina egna och andras energier och känslor på ett hållbart och utvecklande sätt är bland det viktigaste du kan lära dig. Vi går igenom hur allt detta fungerar och hur var och en på kursen bäst går vidare i denna förståelse och kunskap.


Mat och Läkning – Vi lär oss att använda maten för att läka och utveckla våra celler, du får till exempel prova på att äta på ett nytt och medvetet sätt. Vi kommer att få en djupare förståelse för varför vi äter på ett visst sätt och därmed ha lättare att förändra matvanorna så att de gynnar oss. I dessa tider är det extra viktigt att vara medveten om vad vi stoppar i oss och varför.


Tolkning och kommunikation – Det blir diskussion och lärdomar kring hur vi tolkar allt som händer runt omkring oss, från bilder och reklam till personliga möten med andra människor. Vad händer egentligen i mötet med andra människor? Varför reagerar vi så olika med olika människor och hur kan vi hålla oss mer stabila? Hur tolkar just du de intryck du får genom alla sinnen? När du lärt dig att tolka och förstå det du möter utan inblandning av gamla nedtryckta känslor och missförstånd, när du får en ren egen tolkning har du lättare att förstå och hantera både dina egna och andras känslor och reaktioner.


Rörelse och Välmående – Att förstå och använda våra kroppar på rätt sätt ger oss ett flöde i livet som alla önskar, därför gör vi fysiska praktiska övningar som ökar närvaron i oss själva och övningar som ger oss ett bättre fokus i oss själva. Vi hittar helt enkelt tillbaka till den basala kroppskännedomen, den som försvann för många generationer sedan.


Naturalum hälsar dig

Hjärtligt välkommen!


När:

Börjar: Lördag 22 december kl. 14.00

Slutar: Onsdag 26 december

kl. 14.00


Var:

Ljusgården Helhetscenter Platensgatan 16, i Linköping

 

Kostnad:

6 200 kr

 

Kursledare:

Laila Tyfting

 

Övrigt:

Bekväm avslappnad klädsel som sitter löst, ta med något lätt vegetariskt eller veganskt att äta.


Anmälan & information:
Kontakta föreningen Naturalum
info@naturalum.se

E-post: info@helhetenergibalans.se

Copyright: Helhet, Energi & Balans in veritate AB

Helhet, Energi & Balans

Tele: 070 269 50 08

Hemsidan skapad av Leomedia