Skapa livslust i ditt liv

Kurs: Skapa livslust i ditt liv


Vad handlar egentligen Livslust om?


Vad som ger oss livslust varierar mellan olika människor och olika tillfällen. För många kan detta sättas på sin spets under högtider av olika slag.


Under denna kurs tittar vi på hur du kan bejaka det som ger dig livslust. Under denna kurs gör vi plats för Livslusten.


Det här är en kurs för dig som vill utvecklas och som har en del vana med att vara med dina inre tankar och känslor. Denna kurs riktar sig till dig som vill ha mer förståelse och fler verktyg för att utvecklas mer och djupare.


Lite försmak av kursinnehållet:
Vi går bland annat igenom varför så många fastnar i konsumtion och vad detta gör med vårt inre. Du får här möjlighet att se och förstå vad som på riktigt är viktigt för just dig och komma loss från gamla invanda mönster som håller dig borta från den hållbara Livslusten.


I vägledning kommer vi bland annat med hjälp av våra röster, rörelser, färg och form att hitta vägen till den djupa insikten om allas viktiga roll i helheten. Vi tittar på och ger förståelse för roller, masker och gamla beteenden. Vi tittar på vad just du längtat efter hela livet och ser hur du kan läka denna längtan.


Ett hållbart liv– Ger Mer Livslust
Att på riktigt förstå och hantera sina egna och andras känslor och energier på ett hållbart och utvecklande sätt är bland det viktigaste vi kan lära oss. Vi går igenom hur allt detta fungerar och hur var och en på kursen bäst går vidare i denna förståelse och kunskap.


Tolkning och Kommunikation – Det blir diskussion och lärdomar kring hur vi tolkar det som sker i vårt liv. Allt vi upplever, allt från bilder och reklam till personliga möten med andra människor. Vad händer egentligen i mötet med andra människor? Varför reagerar vi så olika med olika människor, och varför kan det ibland kännas som att vi bara möter en viss sorts människor? När du lärt dig att tolka och förstå det du möter utan inblandning av gamla nedtryckta känslor och missförstånd, när din tolkning är ren och fri från missförstånd har du lättare att förstå och hantera både dina egna och andras känslor och reaktioner.


Rörelse och Välmående – Att förstå och använda våra kroppar på rätt sätt ger oss ett flöde som de flesta har tappat. Därför gör vi fysiska praktiska övningar som ökar närvaron i oss själva, övningar som ger oss ett bättre fokus och en bättre kontakt med våra kroppar. Vi hittar helt enkelt tillbaka till den basala kroppskännedomen, den som försvann för många generationer sedan.


Vill du anlita oss för hålla denna eller någon annan kurs?


Välkommen att Kontakta oss

E-post: info@helhetenergibalans.se

Copyright: Helhet, Energi & Balans in veritate AB

Helhet, Energi & Balans

Tele: 070 269 50 08

Hemsidan skapad av Leomedia