Om HEB

Om HEB


Vi på Helhet, Energi & Balans arbetar för en helare mänsklighet. Grundaren, Idun Klockevi, har sedan 2013 aktivt arbetat med människor, deras utveckling och välmående.


Allt började med att Idun såg att människorna i samhället saknade något som läker och ger välmående på djupet. Något som tar oss tillbaka till vårt naturliga avslappnade, sunt kreativa och stabila jag. Därför har hon utvecklat en metod som ger människor Helhet, Energi & Balans i livet, HEB-metoden.


Som utbildning handlar det om att HEB-metoden hjälper människor att utvecklas till stabila och naturliga vägledare och ledare som förstår sig på sig själva och livet fullt ut. Om du vill utbilda dig inom HEB-metoden så är det 4-5 års heltidsstudier som behöver vara utspridda under cirka 10 års tid, detta beror på att du själv behöver hänga med i din egen utveckling för att kunna vara avslappnad och helt trygg med dig själv och din kapacitet, veta vad du faktiskt gör och varför du gör det. HEB-utbildningen innebär mycket hemarbete och självinsikter på djupet och den avslutande delen av utbildningen innehåller förutom fortsatt utveckling av dig själv även att du är med som hjälpledare under en del av kurserna.


Idun själv började som tekniker, läste sedan olika former av beteendevetenskap och passerade genom healing- och medialitetsvärlden. Sedan flera år tillbaka lever hon nu utifrån det ursprungliga, naturliga tillstånd som vi alla föds med, men som de flesta tappat under uppväxten. Ett tillstånd där man har ett naturligt bejakande och avslappnat förhållningssätt till livet, livskraften och våra och naturens energier. I sitt arbete med människor använder hon detta för att vägleda och hjälpa människor som vill förstå och se klart på livet, och som vill släppa taget om rollspel, sorger, ilska och försvar för att kunna komma fram i sin fulla potential.


I boken "Energierna avslöjar" delar Idun med sig av sina kunskaper och ger mänskligheten inspiration och hopp om att det är möjligt att hitta tillbaka till ett liv i kärlek och närvaro. "Energierna avslöjar" förklarar på ett djupgående sätt hur livet fungerar och varför det ser ut som det gör för många och vad vi kan göra för att förändra. Boken är otroligt bred och innehåller även ett stort kapitel om hur vi kan hjälpa oss själva. Idun utbildar, ger privata konsultationer och håller kurser och workshops. Hennes fokus ligger på hur vi människor kan hitta tillbaka till vår sanning och mer naturlighet och på det viset hitta ett sunt engagemang för oss själva, vårt eget och jordens välmående.


Sidan är under uppdatering

Helhet, Energi & balans - För en helare mänsklighet


Helhet, Energi & Balans utvecklar din fulla potential och ger dig tillgång till den sanna livskraften. Den sanna livskraften skapar helare människor vilka automatiskt skapar en helare värld.


Helhet står för att allt hänger samman. Vårt psyke, vår fysiska kropp och våra känslor påverkas av våra gamla nedtryckta känslor, av vår omgivning och av det vi äter – allt påverkar varandra. Världen, vi människor, djuren och naturen – allt påverkar varandras energier, välbefinnande och balans.


Med Energi menas alla de energier som allt och alla består av, de blandas och förväxlas, vilket påverkar helheten och balansen hos allt och alla.


Balans är den balans som infinner sig när vi människor börjar ta hand om vårt inre och hittar tillbaka till det som är sant och naturligt, vilket ger läkning och kraft till våra energier och påverkar helheten positivt.


Att arbeta och agera utifrån HEB-metoden gör att man når ursprunget, det ursprung som alltid består av Helhet, Energi och Balans.


Vårt välmående begränsas av nya och gamla rädslor, av obearbetad sorg, ilska och gamla oförätter. Energierna i alla dessa känslor påverkar oss, våra kroppar och våra liv negativt, men genom HEB-metoden får du verktyg för att kunna släppa det som stoppar ditt flöde, för att i grunden kunna läka ditt inre.


Vi hälsar dig varmt välkommen att ta del av ett naturligt sätt att leva, där du lär dig att förstå och hantera energierna hos dig själv och i din omgivning. Genom sessionerna och kurserna så hittar du vägen till den sanna kraften och ditt livsflöde, till ett mer levande och stabilt liv.