Sagt om HEB

Sagt om HEB


"Jag har gått hos Idun på konsultationer och kurser inom HEB sedan 2012. Dessa kurser har gett mig som tearapeut och yogalärare ett helt annat lugn och en självklarhet i det jag gör. Jag känner att jag litar på mig själv och vågar följa mitt eget flöde. Mitt arbete har blivit mycket roligare och mer givande och mina konsultationer/behandlingar ger betydligt bättre resultat än tidigare. Som yogalärare har jag lättare för att hålla gruppens energier grundade vilket gör att både jag själv och mina yogaelever har ett helt annat fokus inåt. Jag rekommenderar alla som jobbar med människor att gå kurs inom HEB. Jag själv kommer fortsätta att gå kurser många år fram över för att fortsätta utvecklas som person, terapeut och ledare."

/Sofia Caley"Jag har utvecklats otroligt mycket av HEB, både på konsultationer och på kurser – till att vara jag. Jag känner mig stark, kan stå upp för mig själv och jag känner att jag kan och är bra. Jag har fått verktyg för att kunna jobba med mig själv, för att må bra och känna livsglädje."

/”Lycklig""HEB har hjälpt mig hitta tillbaka till mig själv och min egen naturlighet. Förut var jag speedad, rastlös och oftast full av oro. Nu känner jag mig lugn, trygg, stabil och ändå full av energi. Det enklaste jag kan säga är att jag har hittat sann livslust. Den livslusten har gett mig ett flöde i livet för både kreativitet och hälsa."

/Per"Jag ser HEB som en livsreflektor och lagledare vilken coachar med kunskap och peppning i livets små och stora frågor. Genom HEB kan jag sträva mot en förståelse vilken blir till ett lugn, där fokuset på de viktiga målen i livet får tid och energi. På kurserna blandas kurskunskap med deltagarkunskap. Vilket genererar en bredare och mångsidigare fördjupning av den personliga förståelsen och kunskapen. Konsultation är ett redskap för att känna att vägen och valen är mina, dit jag går kan konsultationen lysa upp med ny kunskap och hopp."

/Kalle"HEB kurserna och konsultationerna ligger på en helt annan nivå vad gäller att finna sig själv än vad jag erfarit på andra håll. Jag har deltagit i grupper och konsultationer under många år i tre världsdelar men ingenstans har jag erfarit en sådan bredd och djupgående verkan som HEB-metoden haft och har på mig. Eftersom grupperna är små har ledaren tid med var och en på ett sätt som inte är möjligt i större grupper, att till exempel ”läsa av” varje individ i dennes personliga utveckling. I och med att jag deltar i dessa grupper/konsultationer löser jag upp gamla spänningar, nedtryckta känslor, blockeringar, får större självtillit, blir tryggare i mig själv och får en smidigare kropp och får därmed mer tillgång till mina energier, mer livskraft, Jag föryngras!"

/Före detta 30-talist, numera 80-talist"En stor skillnad sedan innan kontakt med HEB är att jag nu bestämmer själv hur jag vill ha det i mitt liv. Jag följer min egen känsla av vad som är bäst för mig och blir inte påverkad av andra. Det gör att jag känner mig stabil och trygg och att jag kan stå upp för mig själv och det jag står för."

/Katia"Jag är en kvinna som har gått hos Idun i över tio år. Hos henne har jag gjort en grundlig förändring hos mig själv. Som i sin tur har gett ringar på vattnet till min dotter. Jag är så oerhört tacksam att jag med hjälp av Idun kunde sätta sunda gränser till henne i uppväxten. Som gjorde att hon kunde växa upp till en underbar ung kvinna med ansvarstänkande. Det betyder allt för mig. Utan Idun hade det aldrig hänt. Och det är bara en liten del av vad jag åstadkommit genom att träffa Idun. Och ändå är det så stort. En liten del."

/Anonym