Sagt om HEB

Sagt om HEB

 

"HEB kurserna och sessioner ligger på en helt annan nivå vad gäller att finna sig själv än vad jag erfarit på andra håll.

 

Jag har deltagit i grupper och sessioner under många år i tre världsdelar men ingenstans har jag erfarit en sådan bredd och djupgående verkan som HEB-metoden haft och har på mig. Eftersom grupperna är små har ledaren tid med var och en på ett sätt som inte är möjligt i större grupper, att till exempel ”läsa av” varje individ i dennes personliga utveckling.

 

I och med att jag deltar i dessa grupper/sessioner löser jag upp gamla spänningar, nedtryckta känslor, blockeringar, får större självtillit, blir tryggare i mig själv och får en smidigare kropp och får därmed mer tillgång till mina energier, mer livskraft, Jag föryngras!"

 

Före detta 30-talist, numera 80-talist

 

 

"En stor skillnad sedan innan kontakt med HEB är att jag nu bestämmer själv hur jag vill ha det i mitt liv. Jag följer min egen känsla av vad som är bäst för mig och blir inte påverkad av andra. Det gör att jag känner mig stabil och trygg och att jag kan stå upp för mig själv och det jag står för."

 

Katia

 

 

"Jag är en kvinna som har gått hos Laila i över tio år. Hos henne har jag gjort en grundlig förändring hos mig själv. Som i sin tur har gett ringar på vattnet till min dotter. Jag är så oerhört tacksam att jag med hjälp av Laila kunde sätta sunda gränser till henne i uppväxten. Som gjorde att hon kunde växa upp till en underbar ung kvinna med ansvarstänkande. Det betyder allt för mig. Utan Laila hade det aldrig hänt. Och det är bara en liten del av vad jag åstadkommit genom att träffa Laila. Och ändå är det så stort. En liten del."

 

Anonym

E-post: info@helhetenergibalans.se

Copyright: Helhet, Energi & Balans in veritate AB

Helhet, Energi & Balans

Tele: 070 269 50 08

Hemsidan skapad av Frida Melander