Philip

Osteopat Philip Bergmann


Osteopati är ett snällt men väldigt effektivt fysiskt verktyg för att rätta till fysiska obalanser som skapats i våra kroppar under livet. När vi under uppväxten och som vuxna trycker ned våra känslor och håller oss tillbaka på olika sätt så sätter det spår i våra kroppar, det kan vara allt från fysiska låsningar och blockeringar vi är medvetna om till låsningar vi är så vana vid att vi inte tänker på dem. Det som också skapar dessa låsningar och obalanser i våra kroppar är till exempel att sitta eller stå för mycket, men även att träna för mycket skapar spänningar och blockeringar.


Att HEB valt att ta in Philip (som normalt sett finns i Göteborg) i HEBs lokaler beror på att hans behandlingar är väldigt effektiva, vilket förutom osteopatin bland annat beror på den breda kunskap om kroppen han fått genom att ha 20 år som professionell dansare bakom sig. Det tillsammans med att han är Pilates instruktör gör honom väldigt lyhörd för vad den mänskliga kroppen verkligen behöver för att komma i balans.


Philip har just nu ingen möjlighet att vara i Linköpiong, men HEB rekommenderar honom och väntar på att ha möjlihet att ha honom i Linköping igen.


Läs mer på Philip Bergmanns egen hemsida


E-post: info@helhetenergibalans.se

Copyright: Helhet, Energi & Balans in veritate AB

Helhet, Energi & Balans

Tele: 070 269 50 08

Hemsidan skapad av Leomedia